Oliva Travel en STAP Reizen zijn samengegaan

Sinds 1 november 2017 worden de reizen van Oliva Travel uitgevoerd door collega-organisatie STAP Reizen, net als Oliva Travel gespecialiseerd in individuele wandelreizen in Zuid Europa.

Paul Smits, de man achter Oliva Travel, heeft besloten zijn werkzaamheden als reisorganisator af te ronden en Oliva Travel te laten opgaan in STAP Reizen. Om deze overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen heeft hij de afgelopen maanden de Oliva-bestemmingen in Spanje en Portugal samen met de STAP-collega's Henk van Wijngaarden en Esther Baarends bezocht.

Inhoudelijk veranderen de Oliva-reizen in 2018 niet, u kunt de reizen gewoon via de Oliva-website boeken. Wat wel verandert is de behandeling van uw aanvraag en de administratieve afhandeling. Die komt terecht bij STAP Reizen.

STAP Reizen organiseert al meer dan 20 jaar individuele wandelreizen in de Mediterrane landen, van Turkije in het oosten tot en met de Canarische eilanden in het westen. Het Oliva-aanbod in Spanje en Portugal vormt een prachtige aanvulling op het STAP-programma. Dat ziet u als het STAP-aanbod bekijkt in de andere Mediterrane landen.
Veel kijkplezier !