1. Het oude Castillië en Segovia
 2. 8-daagse wandelvakantie Spanje, regio Castilië-León
 3. Trektocht met bagagevervoer, niveau 2, logies & ontbijt, vanaf € 640

Accommodaties

U verblijft in een authentiek stadshotel, posadas, een hospedería en een casa rural in comfortabele kamers met eigen bad/douche en toilet

 • Dag 1 en 2: La Casa Mudéjar Hostería, Segovia
  La Casa Mudéjar ligt op steenworp afstand van het Plaza Mayor en is gevestigd in een 15e eeuws paleis met interessante historische details, die terug gaan tot de Romeinse tijd. Mudéjar verwijst naar een typische Spaanse bouwstijl, die een mengsel is van vooral Moorse architectuur met romaanse, gotische en renaissance-elementen. De accommodatie beschikt over Spa en wellness faciliteiten. Het  restaurant ‘El Fogón Sefardi’ serveert gerechten uit de Sefardisch-Joodse keuken.
 • Dag 3 en 4: Hotel Roma, La Granja de San Ildefonso
  Hotel gelegen aan de rand van La Granja naast de toegangspoort Puerto de Segovia. Groot terras, bar en restaurant met degelijke keuken.
 • Dag 5: Posada de Gallegos, Gallegos
  Casa rural aan de rand van het dorp met zicht op de bergen. Salon met open haard, tuin, terras en zwembad. Huiskamerrestaurant waar verdienstelijk gekookt wordt.
 • Dag 6 en 7: Posada de San Millán, Sepúlveda
  Posada de San Millán is gevestigd in een adellijk huis uit de 11e eeuw met een klassieke patio, antiek meubilair en een tuin met zicht op de oude kern.  De oude toegangspoort met de immense houten deuren is een verhaal op zich. Gastvrouw Pillar bestiert het familie-erfgoed en kent de stad als geen ander.

Op alle dagen verzorgen de eigenaren het  ontbijt. Sommige accommodaties hebben een restaurant waar u ’s avonds kunt eten of u eet in een restaurant  in het dorp of in de stad waar u verblijft.  De accommodaties kunnen voor een lunchpakket zorgen of u doet zelf inkopen voor de lunch in de dorpjes.

Verlengingsoptie

U kunt het arrangement verlengen met extra nachten in één van de bovengenoemde accommodaties. Ga naar >>> Prijs en vervoer voor informatie over de prijzen.

Combinatie met stedentrip

Verlenging van het wandelarrangement, afhankelijk van de luchthaven van aankomst en vertrek, met een bezoek aan de trotse Spaanse hoofdstad Madrid.