1. Van de Garrotxa naar de Pyreneeën
 2. 8-daagse wandelvakantie Spanje, regio Catalonië
 3. trektocht met bagage­vervoer, niveau 2 en 3, deels halfpension, vanaf € 715

Accommodaties

U verblijft in sfeervolle gastenverblijven en hotels in comfortabele kamers met eigen bad/douche en toilet.

 • Dag 1 en 7: Hotelet del Bac, Camprodon
  Verrassend gastenverblijf met de uitstraling van een boutique hotel op loopafstand van het levendige marktstadje Camprodon. Geslaagde combinatie van karakteristieke oude details en modern, stijlvol interieur. Comfortabele kamers met fraai uitzicht op de bergen en de bossen, tuin, terras, en een uitstekend huiskamerrestaurant, waar mooie gerechten uit de Catalaanse keuken op tafel komen.
 • Dag 2 en 3: El Forn, Beget
  Gezellige en sfeervolle dorpsherberg in het schilderachtige, middeleeuwse plaatsje Beget. Op de plek van het huidige hotel stond vroeger de dorpsoven (El Forn). Terras, tuin, bar en restaurant met prachtig zicht op het dorp en de omgeving. Gastheer Danny en zijn vrouw Silvana beheersen de kunst van het verwennen. Goede keuken met een keur aan typische streekgerechten.
 • Dag 4: Hotel Calitxó, Molló
  Traditioneel berghotel, gelegen aan de rand van het dorpje Molló met fraaie uitzichten op het omringende berglandschap en de toppen van de centrale Pyreneeën, zoals de Canigou. Ruime, moderne kamers, salon, terras, tuin en restaurant.
 • Dag 5 en 6: Hotel La Coma, Setcases
  Aangenaam en vriendelijke hotel voorzien van alle faciliteiten in het bergdorp Setcases. Het hotel beschikt over een restaurant, tuin en een zwembad inclusief spa en wellness faciliteiten.

Op alle dagen verzorgen de eigenaren het ontbijt. Op Dag 1, 2, 4 en 5 is de avondmaaltijd inbegrepen. Het diner bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht met verschillende keuzemogelijkheden. De accommodaties kunnen voor een lunchpakket zorgen of u doet zelf inkopen voor de lunch in de dorpjes.

Verlengingsoptie

U kunt het arrangement verlengen met extra nachten in één van de bovengenoemde accommodaties. Ga naar Prijs en vervoer voor informatie over de prijzen

Combinatie met stedentrip

Verlenging van het wandelarrangement, afhankelijk van de luchthaven van aankomst en vertrek, met een bezoek aan de wereldstad Barcelona of de verrassende provinciestad Girona.