1. El Priorat, land van monniken, mystieke bergen en prestigieuze wijn
 2. 8-daagse wandelvakantie Spanje, regio Catalonië
 3. trektocht met bagage­vervoer, niveau 2, deels halfpension, vanaf € 675

Accommodaties

U verblijft in sfeervolle, karakteristieke gastenverblijven in comfortabele kamers met eigen bad/douche en toilet.

 • Dag 1 en 2: Mas de Caret, La Bartra
  Tegen de helling gelegen Catalaanse agriturismo met fraai panorama op het dal van de Brugent rivier en de Prades bergen. Ruime kamers met terras, moestuin en kruidentuin, boomgaarden en zwembad. Gastvrouw Teresa is lid van de slow food beweging en kookt de sterren van de hemel. Ze gebruikt producten van de eigen tuin en streek.
 • Dag 3: Hotel Espasa, Prades
  Familiehotel gelegen tegenover de dorpskerk en de stadspoort van het levendige stadje Prades. De kamers zijn recent geheel gemoderniseerd. Het middeleeuwse plein met zijn terrassen, barretjes en restaurants gonst van de geluiden en is de favoriete ontmoetingsplek van de bewoners.
 • Dag 4: La Siuranella, Siurana
  Kleinschalig hotel op unieke locatie in het op een hoge rots gelegen dorpje Siurana. Schitterende vergezichten op omringende ravijnen, stuwmeer en Serra de Montsant. Mooie, warm ingerichte kamers, salon, tuin en zwembad. Vriendelijke eigenaren met bijzondere culinaire vaardigheden die verrassende menu’s serveren.
 • Dag 5 en 6: El Balcó del Priorat, Morera de Montsant
  Modern hotel met eigen restaurant aan de voet van de heilige berg in het vriendelijke dorpje Morera de Montsant. Zoals de naam al zegt, is dit het balkon van de Priorat met prachtige uitzichten over het ommeland.
 • Dag 7: Cal Porrera, Porrera
  B&B gevestigd in 19de eeuwse koopmanswoning in het wijnstadje Porrera. Ruime, stijlvol ingerichte kamers, salon en wijnkelder. Gastvrouw Isabel verstaat de kunst van het vak en weet hoe zij het de gasten naar de zin kan maken. En natuurlijk komt hier wijn van eigen grond en makelij op tafel.

Op dag 1,2, 5,6 en 7 verzorgen de eigenaren het ontbijt en de avondmaaltijd. Het diner bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht met verschillende keuzemogelijkheden. De accommodaties kunnen voor een lunchpakket zorgen of u doet zelf inkopen voor de lunch in de dorpjes.

Verlengingsoptie

U kunt het arrangement verlengen met extra nachten in één van de bovengenoemde accommodaties.

Combinatie met stedentrip

Verlenging van het wandelarrangement, afhankelijk van de luchthaven van aankomst en vertrek, met een bezoek aan de wereldstad Barcelona of de bezienswaardige provinciestad Tarragona.