1. Matarraña, het Spaanse Toscane
 2. 8-daagse wandelvakantie Spanje, regio Aragón
 3. trektocht met bagage­vervoer, niveau 1 en 2, halfpension, vanaf € 740

Accommodaties

U verblijft in sfeervolle, karakteristieke gastenverblijven in comfortabele kamers met eigen bad/douche en toilet.

 • Dag 1: Lo Raconet de la Placa, Calaceite
  Verborgen in een hoek van het intieme Plaza Mayor ligt het gastenverblijf Lo Raconet de la Placa. De kamers op de bovenste verdieping hebben zicht op de bergen van de Puertos de Beceite.
 • Dag 2: La Parada del Compte, Torre del Compte
  De spoorlijn is opgeheven, maar het oude station van Torre del Compte heeft een nieuwe bestemming gekregen en is veranderd in een comfortabel hotel. De ruime kamers met terras kijken uit op het rivierdal. Het hotel heeft een salon, een bibliotheek, een restaurant, een fraaie tuin en een zwembad.
 • Dag 3: El Castell, Valderrobres
  Rustiek hotel gevestigd in een monumentaal pand vlakbij het middeleeuwse kasteel en de kerk.  Ruime, comfortabele kamers in typisch Spaanse stijl ingericht. Salon, bar en restaurant.
 • Dag 4 en Dag 5: Antigua Fábrica de Solfa, Beceite
  Fábrica de Solfa was ooit een papierfabriek, waar fijn schrijfpapier werd gemaakt met het heldere water van de rivier. De fabriekshal is vandaag de dag een modern hotel voorzien van alle comfort met een historische uitstraling. Het restaurant kijkt uit op de rivier en het geluid van het stromende water is op de achtergrond voortdurend aanwezig.
 • Dag 6 en Dag 7: El Convent, La Fresneda
  Oud klooster van de zusters van Mínimos, dat door de gastvrije familie Romero op inventieve wijze is verbouwd tot sfeervol hotel. Het hotel beschikt over ruime, smaakvol ingerichte kamers, comfortabele salons, een overdekte patio met terras, bloementuinen en een zwembad, en een uitstekend restaurant waar gerechten uit de regionale keuken op het menu staan.

Op alle dagen verzorgen de eigenaren het ontbijt en de avondmaaltijd. Het diner bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht met verschillende keuzemogelijkheden. De accommodaties kunnen voor een lunchpakket zorgen of u doet zelf inkopen voor de lunch in de dorpjes.

Verlengingsoptie

U kunt het arrangement verlengen met extra nachten in één van de bovengenoemde accommodaties.

Combinatie met stedentrip

Verlenging van het wandelarrangement, afhankelijk van de luchthaven van aankomst en vertrek, met een bezoek aan de wereldstad Barcelona of de bezienswaardige provinciestad Tarragona.