1. Maestrazgo, in het spoor van de tempeliers en El Cid
 2. 8-daagse wandelvakantie Spanje, regio Aragón
 3. trektocht met bagage­vervoer, niveau 2, halfpension, vanaf € 645

Accommodaties

U verblijft in authentieke dorpsherbergen en gastvrije casas rurales in comfortabele kamers met eigen bad/douche en toilet.

 • Dag 1 : Casa Rural Moliner, Cuevas de Cañart
  Oud adellijk huis in het historische centrum van het dorpje Cuevas de Cañart. Rustieke sfeer en inrichting met klassieke Spaanse meubelen.
 • Dag 2: Vivienda de Turismo Rural El Bailador, Montoro de Mezquita
  Comfortabel gastenverblijf in het kleine dorpje Montoro de Mezquita, gelegen in het dal van de Guadalope rivier, omringd door bergen. El Bailador (de danser) wordt gerund door Mario en beschikt over  ruime kamers, een salon en terras. ’s Avonds komt Mario zelf voor u koken en verwent hij u graag met (h)eerlijke streekproducten.
 • Dag 3: Hostal Chulilla, Villarluengo
  Gastvrij familiepension in het fraai gelegen dorp Villarluengo. De gastvrouw verwent haar gasten met traditionele gerechten uit de landelijke keuken.
 • Dag 4: La Vega Multiservicio Rural, Cañada de Benatanduz
  Eenvoudige plattelandsherberg die eigenlijk alles tegelijk is: klein hotel, café, restaurant, kruidenier, taxi en bovenal een plek waar de dorpsbewoners elkaar ontmoeten. Eigenaar Juan is de vriendelijkheid zelve en zijn vrouw zorgt voor een diner dat je in deze omgeving niet zou verwachten.
 • Dag 5: Casa Sara, Cantavieja
  Typisch Spaanse B&B in de oude kern van het historische dorpje Cantavieja. De kamers zijn klassiek ingericht en hebben bedden met smeedijzeren hoofdbord en kleurrijke spreien. Sara is er ondertussen niet meer, maar gastvrouw Raquel neemt de honneurs waar.
 • Dag 6 en 7: Las Moradas del Temple, Mirambel
  Schitterend gerestaureerd huis in het middeleeuwse dorpje Mirambel, dat ooit onderdak bood aan de grootmeester (‘Gran Maestre’) van de tempeliers. Twee jonge Spanjaarden, Adelaida en Sergio, hebben hier hun droom verwezenlijkt en een gastenverblijf gecreëerd met een wel heel bijzondere inrichting, sfeer en uitstraling. 

Op alle dagen verzorgen de eigenaren het  ontbijt en de avondmaaltijd. Het diner bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht met verschillende keuzemogelijkheden. De accommodaties kunnen voor een lunchpakket zorgen of u doet zelf inkopen voor de lunch in de dorpjes.

Verlengingsoptie

Verlenging met extra nachten in één van de accommodaties van het wandelarrangement. Beste keuze: El Bailador in Montoro de Mezquita en Las Moradas del Temple in Mirambel.

Combinatie met stedentrip

Verlenging van het wandelarrangement, afhankelijk van de luchthaven van aankomst en vertrek, met een bezoek aan de wereldstad Barcelona, bruisend Valencia, of Zaragoza, de hoofdstad van Aragón.