1. Sierra de Francia en Salamanca
 2. 8-daagse wandelvakantie Spanje, regio Castilië-León
 3. trektocht met bagage­vervoer, niveau 2, deels halfpension, vanaf € 670

Accommodaties

U verblijft in een stadshotel, dorpsherberg, posadas en een casa rural in comfortabele kamers met eigen bad/douche en toilet.

 • Dag 1: Hotel Las Torres, Salamanca
  Het comfortabele Hotel Las Torres ligt vlakbij  het Plaza Mayor van Salamanca, volgens velen één van de mooiste pleinen van Spanje.
 • Dag 2 en 3: Las Antiguas Eras, La Alberca
  Gastvrije familieherberg aan de rand van La Alberca op de plek waar vroeger de dorsvloer van het dorp lag. De herberg wordt gerund door José en zijn twee zussen, die er een duidelijke taakverdeling op nahouden. Het ontbijt is het domein van José en van niemand anders.
 • Dag 4: El Balcón de Mogarraz Mogarraz
  Kleine casa rural gebouwd in de traditionele, vakwerkachtige stijl van de Sierra, verborgen in een hoekje van het Plaza Mayor, met uitzicht op het plein en de dorpskerk. De eigenaar is een niet onverdienstelijke kok en serveert streekspecialiteiten op basis van lokale producten.
 • Dag 5: Posada Miranda, Miranda del Castañar
  Fraai gerenoveerde posada, geïntegreerd in de oude stadsmuur van Miranda. Vanuit de salon mooi zicht op het bergachtige ommeland. Een bijzonder hotel, dat wordt gerund door mensen met een beperking.
 • Dag 6 en 7: La Abadía, San Martin del Castañar
  Hotel Abadía de San Martin heeft smaakvol ingerichte, ruime kamers en een stijlvol restaurant. De perfecte plek om de laatste twee dagen door te brengen.

Op alle dagen verzorgen de eigenaren het ontbijt. Op Dag 4, 5, 6 en 7 is de avondmaaltijd inbegrepen. Het diner bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht met verschillende keuzemogelijkheden. De accommodaties kunnen voor een lunchpakket zorgen of u doet zelf inkopen voor de lunch in de dorpjes.

Verlengingsoptie

U kunt het arrangement verlengen met extra nachten in één van de bovengenoemde accommodaties.

Combinatie met stedentrip

Verlenging van het wandelarrangement, afhankelijk van de luchthaven van aankomst en vertrek, met een bezoek aan de trotse Spaanse hoofdstad Madrid.