1. Aragón, het Driekoningenpad
 2. 8-daagse wandelvakantie Spanje, regio’s Catalonië, Aragón en Valencia
 3. trektocht met bagage­vervoer, niveau 2 en 3, halfpension, vanaf € 660

Accommodaties

U verblijft in casas rurales, dorpsherbergen, een charmehotel en een stadshotel in comfortabele kamers met eigen bad/douche en toilet.

 • Dag 1: Hort de Fortunyo, Arnes
  In rustieke stijl gerenoveerde boerderij aan de rand van het  dorp. Oase gelegen aan de rivier Algars, met zicht op het bergmassief van Beceite, tuin, olijfgaard en zwembad.
 • Dag 2 en 3: Antigua Fábrica de Solfa, Beceite
  Fábrica de Solfa was ooit een papierfabriek waar fijn schrijfpapier werd gemaakt met het heldere water van de rivier. De fabriekshal is tegenwoordig een modern hotel voorzien van alle comfort met een historische uitstraling. Het restaurant kijkt uit op de rivier en het geluid van het stromende water is op de achtergrond voortdurend aanwezig.
 • Dag 4 en 5: Albergue del Boixar, Boixar
  Intieme herberg gevestigd in een van de oude dorpshuizen. Gastheer Joël is een uitstekende kok, die graag met verse lokale producten werkt en dat levert een smaakvol resultaat op.
 • Dag 6: Hostal La Carbonera, Vallibona
  Traditioneel dorpshotel met eenvoudige kamers in het fraai gelegen dorpje Vallibona. Het cafe-restaurant is een ontmoetingsplek voor de dorpsbewoners. Dat zorgt voor de nodige reuring.
 • Dag 7: Hotel El Cid, Morella
  Comfortabel stadshotel gelegen aan de vestingmuur bij de San Mateu poort. Kamers met weids uitzicht over het ommeland. Klassiek restaurant, met een zekere faam, waar streekgerechten uit de Morellaanse keuken op het menu staan.

Op alle dagen verzorgen de eigenaren het ontbijt en de avondmaaltijd. Het diner bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht met verschillende keuzemogelijkheden. De accommodaties kunnen voor een lunchpakket zorgen (€ 8 per persoon) of u doet zelf inkopen voor de lunch in de dorpjes.

Verlengingsoptie

U kunt het arrangement verlengen met extra nachten in één van de bovengenoemde accommodaties. Bijvoorbeeld in El Boixar, dat een uitstekende uitvalsbasis is om La Tinença de Benifassà verder te verkennen. Maar ook Morella, het eindpunt van de tocht, is een prachtige plaats, die zich leent voor een langer verblijf.

Combinatie met stedentrip

Verlenging van het wandelarrangement, afhankelijk van de luchthaven van aankomst en vertrek, met een bezoek aan de wereldstad Barcelona of de bezienswaardige provinciestad Tarragona.