1. Zee, kust en bergen, het Catalonië van Salvador Dalí
  2. 8-daagse wandelvakantie Spanje, regio Catalonië
  3. Standplaatsreis, niveau 1, 2 en 3, deels halfpension, vanaf € 615

Accommodaties

U verblijft in twee accommodaties in comfortabele kamers met eigen bad/douche en toilet.

  • Hotel Tramuntana, Cadaques (4 nachten, logies en ontbijt)
    Klein familiehotel met moderne voorzieningen en uitstekende service.  Het hotel ligt midden in het oude dorp vlakbij het witte kerkje. Eigenaren Rosa en Carlos zijn geboren en getogen in Cadaques en kennen het dorp als hun broekzak.
  • Hotelet del Bac, Camprodon (3 nachten, halfpension)
    Verrassende B&B met de uitstraling van een boutique hotel op loopafstand van het levendige marktstadje Camprodon. Geslaagde combinatie van karakteristieke oude details en modern, stijlvol interieur. Comfortabele kamers met fraai uitzicht op de bossen en de bergen, tuin, terras, en een uitstekend restaurant, waar mooie gerechten uit de Catalaanse keuken op tafel komen.

In Cadaques kunt u kiezen uit een keur aan restaurants. De accommodatie in Camprodon heeft een eigen restaurant. De accommodaties kunnen voor een lunchpakket zorgen.

Verlengingsoptie

U kunt het arrangement verlengen met extra nachten in één van de bovengenoemde accommodaties. Ga naar Prijs en vervoer voor informatie over de prijzen.

Combinatie met stedentrip

Verlenging van het wandelarrangement, afhankelijk van de luchthaven van aankomst en vertrek, met een bezoek aan de verrassende provinciehoofdstad Girona.